Maznee Azmi . Pengedar Shaklee pilihan hati. Yakin . Mesra . Berpengalaman

Set Kecantikan Shaklee? Jangan beli sehingga habis baca artikel ini!

Assalamualaikum dan salam sejahtera!  πŸ˜
.
Semua wanita nak kulit cantik kan?
.
Tapi dah macam macam tips, petua & produk dicuba.
.
Duit pun dah banyak habis.
.
Hasilnya tak memuaskan.
.
set kecantikan shaklee
.
Jadi hari ini
.
Maznee nak kongsi cara yang senang & terbukti berkesan dengan mengamalkan set kecantikan shaklee untuk mendapatkan kulit yang cantik & sihat
.
Dan bukan saja kulit muka, malah semua kulit badan makin cantik jelita bak mutiara.
.
Satu badan?
.
Ya betul
.

Set Kecantikan Shaklee 2018 Untuk Kulit Cantik & Sihat Bercahaya!

Artikel ini terdiri dari 13 bahagian. Klik pilihan anda sekarang untuk terus melompat ke bahagian tersebut
pilih & tekan artikel set kurus shaklee
Sub 1: Kelebihan

Kelebihan Set Kecantikan Shaklee yang menjadi bualan ramai wanita? 

Set kulit cantik Shaklee akan kembalikan sinar & kecantikan kulit wajah! Dengan syarat cara makan yang betul.
Betul ke set kecantikan Shaklee ni bagus?
.
Sebenarnya kalau kita pandai
.
Pandai apa?
.
Pandai jaga makan
.
Tak payah makan Set kecantikan Shaklee pun tak apa
.
Tapi, kita memang sibuk
.
Sebab tu makan pun tak jaga
.
Ini yang kena bantuan suplemen
.
Itu pun, sebenarnya cara makan suplemen lebih penting
.
Dari suplemen itu sendiri
.
Maznee bagi contoh
.
Ini Puan Izzati
.
Isteri bekerja
.
Puan izzati dapat kulis flawless makan set kecantikan shaklee
Izzati makan set kecantikan shaklee dengan panduan Maznee. Adik yang tak jumpa hari hari pun perasan kulit dah peloles (Flawless)

.
Masa Izzati Whatsap Maznee, beliau ada masalah kulit
.
Kulit tak nampak sihat, kering & tak bermaya
.
Selain itu ada masalah penghadaman
.
Dan masalah nak jaga makan
.
Kerja kan
.
Sibuk
.
Lepas Maznee pos barang
.
Panduan makan Maznee beri
.
Dan selalu tanya khabar. Kalau ada masalah
.
Terus kami bincang. Hasilnya, Alhamdulillah adik kepada puan Izzati pun puji
.
Suami apa lagi kan. Hari hari nampak pun tak jemu pandang
.
Hehe
.
Selain tu
.
Masalah sembelit pun dah selesai
.
Penghadaman jadi cun. Bila perut & usus dah sihat
.
Ada kesan lain keluar.
.
Nak tahu apa?
.
Cuba tengok
.
Susah demam sebab badan makan vitamin shaklee
Orang lain demam. Izzati rileks je sihat. Kan aneh tu. Semua sebab badan kita kuat. Vitamin cukup kan

Kesannya
.
Orang lain demam
.
Kita masih steady & rileks
.
Badan kita makin cantik & sihat
.
Luar & dalam. Tak macam makan skincare
.
Luar je nampak cantik. Tapi dalam badan makin sakit
.
Maklumlah, ada skincare letak bahan terlarang
.
Insyaallah dengan panduan berterusan
.
Yang Maznee beri
.
Izzati & kita yang makan ni
.
Akan dapat manfaat luar & dalam
.
Sebab itu cara makan yang betul penting.
.
Apa susah & nak takut. Maznee kan ada kalau ada soalan
.
Apa yang penting. Makan set kecantikan shaklee ikut panduan
.
Macam puan Izzati cakap ni
.
Makan shaklee ikut cara sis
.
Cara makan set kecantikan shaklee penting
Itu beza orang makan berkesan & tak berkesan. Wanita bijak mesti nak yang terbaik

.
Kalau macam ini
.
Bukan setakat kulit cantik
.
Badan sihat, rekod kedatangan pun cantik
.
Prestasi kerja pun meningkat insyaallah
.

musim demam makan shaklee
.
Tamat dengan contoh puan Izzati
.
Mazni sendiri pengguna set kecantikan shaklee dan sangat teruja dengan hasilnya
.
Mazni nak share tentang masalah ramai wanita hari ini. Cara untuk mendapatkan kulit yang cantik mulus dan glowing dengan set kecantikan shaklee
.
Ramai wanita yang terlalu sibuk selepas berkahwin & mempunyai anak, sehingga mengabaikan penampilan. Kulit pun nampak kusam je.
.
Tetapi selepas makan produk shaklee untuk kulit cantik, kulit yang kering gersang tak bermaya, kembali bercahaya & nampak cantik
.
Maznee akan kongsi dengan anda, rahsia kejayaan mereka step by step.
.
Supaya bila anda ikut, dapat hasil yang sama.
.
Terbaik kan?
.
Maznee mulakan sekarang

Harga set kecantikan shaklee adalah mampu milik dan bersesuaian dengan budget kawan kawan. 
.
Murah dan tahan lama.
Harga set kecantikan Shaklee 100% asli & dari bahan semulajadi. Wajib tahu cara tempah dari kilang pada harga hebat!
Set Kecantikan Shaklee Kulit harga
.
Mazni dah gunakan Set kecantikan Shaklee dan mula nampak kesan pada wajah. Jerawat cepat kecut dan kulit nampak lebih sihat. Itu baru 1 bulan menggunakannya. 
.
Jika menggunakan set kecantikan dengan konsisten, kulit akan nampak lebih cantik. 
.
Tak sangka juga sebab tak perlu gunakan produk yang mahal sangat dan dari bahan semulajadi kulitnya nampak sangat mulus dan bercahaya.

tampil lebih yakin dengan set kecantikan shaklee
.
Lagipun harga produknya sangat berpatutan & tahan lama. 
.
Sebotol vitamin c tahan selama 6bulan. Bcomplex dan vitamin e pula tahan 4bulan.
.
Memang berbaloi dan memberi nilai terbaik pada bajet anda.
.
Set kecantikan kulit shaklee ini terdiri daripada ESPVitamin CB kompleks, GLA, Vivix dan Vitamin E
.
Dan ada pelbagai kombinasi
.
Berdasarkan kehendak kita
.
Zat zat ini memberikan nutrien yang diperlukan oleh tubuh untuk membina kulit yang lebih sihat. 
.
Contohnya vitamin C, ia diperlukan untuk membina kolagen. 
.
Kolagenlah yang menganjalkan kulit dan kelihatan sihat. 
.
Dan untuk dapat kulit yang lebih halus dan kelihatan cantik, makan bersama ESP Shaklee. 
.
Pelanggan Mazni yang menggunakan set ini memang puas hati, sebab beli sekali tahan sampai 4bulan.
.
Jerawat batu pun dah segan nak tumbuh. 
.
Parut parut pun makin hilang. 
.
Sahabat Mazni sendiri pakai set kecantikan shaklee ni, kulit dia tak macam dulu.
.
Pakai bedak foundation pun tak perlu tebal tebal lagi sebab jeragat dah makin hilang.
.
Esp juga bagus untuk set kurus shaklee
.
Kenyang lebih lama
.
Cara yang lebih selamat dan lebih berkesan adalah dengan pengambilan suplemen tambahan. 
.
Set ini bukanlah seperti ubat2 yang perlu disapu pada luaran permukaan kulit.
.
Tetapi set kulit Shaklee akan memulihkan masalah kulit dari dalam. 
.
Penggunaan yang konsisten akan mendatangkan hasil yang pasti tidak akan mengecewakan anda.
.
Setiap set ini boleh digunakan sehingga berbulan2 lamanya.
.
Penjimatan yang sangat berbaloi dan TANPA sebarang kesan sampingan
.
Lebih selamat kerana set ini adalah semulajadi dan sudah tentu BEBAS dari sebarang bahan kimia.  
.
Jadi anda tidak perlu risau akan sebarang kesan sampingan.
.
Sub 2: Siapa
Siapa yang perlukan  Set Kecantikan Shaklee ni?
.
siapa sesuai makan set kecantikan shaklee

.
Disarankan bagi mereka yang mengalami sebarang masalah berkaitan kulit
  • Masalah kulit Berjerawat dan berjeragat
  • Kesan Parut
  • Kulit Berminyak
  • Tona Kulit tidak Sekata
  • Kulit Kering
  • Kedutan
  • Kulit Sensitif
  • Mereka yang mengalami masalah eczema
.
Kulit yang cantik, tak perlu makeup pun dah nampak lawa.
.
Setuju kan?
.
bagaimana sset kecantikan shaklee

.
Dan kulit yang betul betul cantik, sihat dari dalam.
.
Maznee akan kongsi dengan anda, bagaimana produk shaklee bantu mencantikkan kulit kita dari luar & dalam
.
Supaya.
.
Bila kita tak bersolek pun, kulit tu nampak bersih & lembap dari dalam
.
Dan paling best, tiada bahan kimia & halal digunakan.
.

8 Cara mendapatkan kulit yang cantik bersinar dari dalam

Maznee berikan panduan harian yang anda boleh amalkan sekarang juga untuk mendapatkan kulit yang cantik dan berseri:
  1. Minum 8 gelas air kosong atau lebih setiap hari
  2. Amalkan pengambilan vitamin dari sumber semulajadi untuk memastikan kulit dan badan mendapat khasiat yang cukup
  3. Anda cukupkan keperluan vitamin c harian untuk kulit lebih cerah dan membantutkan pembentukkan pigmen
  4. Ambil makanan yang kaya vitamin E untuk awet muda, mengurangkan kedut di muka & bintik penuaan.
  5. Makanan yang kaya B Complex membantu mengawal stress & membuatkan wajah lebih berseri kegembiraan
  6. Banyakkan senyum. Senyum itu kan sedekah
  7. Asid Lemak Omega 3 dan 6 mengawal lembapan kulit
  8. Asid Amino L-Cystein memberikan kulit yang sihat, muda dan anjal
Berita baiknya ialah
.
Semua tips diatas boleh kita dapat dengan mengambil vitamin shaklee
.
Tak perlu lagi anda nak pening kepala kan
.
Sebab semua produk shaklee untuk kesihatan kulit ni bantu cukupkan semua nutrien yang diperlukan kulit
.
Agar nampak sweet & mudah macam anak dara
.
Sub 4: Cerah

Kulit makin cantik & cerah dengan set kecantikan Shaklee?

.
Setiap hari, bila lihat cermin.
.
Rasa sayu & layu je.
.
Betul kan?
.
Kulit yang dulu bersih & cerah masa muda. Sudah makin hilang serinya
.
Dah tak ada harapan lagi ke?
.
Hairan juga kan, kat luar sana. Ada je wanita yang dah kahwin & ada anak.
.
Tapi muka masih nampak muda & jelita macam anak dara.
.
Apa agaknya rahsia mereka
.
Jawapannya.
.
Mesti mereka amalkan suplemen untuk kulit cantik. Jika anda belum putus asa mencuba
.
Insyaallah, Set kulit cantik shaklee dapat membantu
.
Set ini sesuai untuk
.
  1. Wanita anak dara & yang dah bekerja.
  2. Dah kahwin, jadi isteri & ibu ni penat tau. Ibu mengandung & menyusukan anak pun sesuai
.
Insyaallah, lepas ni tak sabar rasa hati nak duduk depan cermin. Rasa berbunga lavender yang harum semerbak je
.
Hihi
.
Macam zaman bujang & anak dara dulu
.
Sub 5: Berkesan

Set Kecantikan Shaklee Berkesan ke?

Set Kecantikan Shaklee antara set yang paling digemari kerana dapat membantu mereka yang mengalami masalah kulit. 
.
Saya yakin dan percaya semua wanita mengimpikan kulit wajah yang berseri dan gebu.
.
Dan yang paling penting BEBAS dari sebarang masalah kulit seperti jerawat, jeragat dan sebagainya.
.
Kulit wajah yang berseri menonjolkan penampilan yang lebih yakin. 
.
Apa akan berlaku sekiranya kita mempunyai masalah kulit yang serius? 
.
Sudah pasti kita akan berasa rendah diri bukan?
.
Bermacam-macam iklan produk di kaca tv yang sering Berjaya menarik perhatian kita semua. 
.
Tetapi kebanyakkan produk yang kita guna kesannya amat menghampakan. 
.
Kesemua produk kesannya hampir sama, tak kurang juga produk yang menghakis kulit untuk dapatkan kulit wajah yang lebih gebu. 
.
Keadaan ini sangat tidak selamat dan jika diamalkan untuk jangka masa yang lama boleh memudaratkan.
.
Hati-hati ye
.
Anda perlu berhati-hati dengan sebarang produk yang anda ingin cuba. 
.
Jika produk itu akan menyebabkan kulit anda menggelupas itu maknanya terdapat bahan kimia yang digunakan dalam produk tersebut. 
.
Bagi mereka yang mempunyai kulit yang sangat sensitif, penggunaan produk yang mengandungi bahan kimia akan menyebabkan kerengsaan pada kulit dan mungkin lebih parah kulit akan menjadi kemerah-merahan.
.
Penjagaan kulit yang betul
.
Penjagaan kulit wajah bukan hanya perlu dititik beratkan pada luaran sahaja. 
.
Pastikan anda mencuci make up yang anda pakai untuk mengelakkan liang2 roma tersumbat. 
.
Jika ini berlaku kulit kita tidak dapat bernafas dan akan menyebabkan berlakunya masalah kulit yang lebih serius. 
.
Elakkan juga memakai make up yang keterlaluan kerana liang roma kulit akan tersumbat yang boleh menyumbang kepada pembiakan bacteria di kawasan berkenaan.
.
Sub 6: Tak berkesan

Set Kecantikan Shaklee Tak Berkesan ?

Ada yang tanya, beli set shaklee banyak banyak ni kalau tak berkesan macam mana.
.
Insyaallah kalau makan ikut sukatan
.
Dan amalkan cara hidup sihat, mesti akan nampak hasilnya
.
Kalau makan ikut suka suka
.
Hari ni makan, esok nak MC seminggu
.
Lepas tu sambung balik makan, memang susah lah nak nampak kesan kan
.
Kalau risau tak berkesan, pastikan anda beli dari pengedar berpengalaman & dapatkan bimbingan cara makan yang betul
.
Sub 7: Fungsi

Fungsi set kecantikan shaklee untuk kulit cantik ?

Produk kecantikan Shaklee bantu kulit kembali cantik & Berseri seperti bayi! Wajib tahu cara makan yang betul supaya berkesan.
Berikut Maznee berikan info dan fungsi untuk setiap vitamin. 
.
Dalam set Gorgeous / Set kecantikan shakle
.
Ada 4 produk ini.
.
Set ini telah direka oleh pakar pemakanan Shaklee yang berpengalaman & bertauliah
.
Insyaallah
.
Makan dan amalkan untuk dapat hasil yang memuaskan
  1. Energizing soy protein ESP
  2. B-complex
  3. Vitalea
  4. Sustained release vitamin c
  5. GLA Complex
  6. Vitamin E
  7. Vivix Shaklee
.

1. ESP Shaklee

Pada tahun 2017, ESP menduduki tempat ke 2
.
Dalam senarai top 10 produk paling laris
.
ESP shaklee untuk  kecantikan kulit
.
Bagus ESP ini sebabnya
.
Sumber 8 protein
.
Yang 
.
Tidak boleh dihasilkan badan
.
Protein ini penting untuk hasilkan sel baru. Termasuklah untuk kulit
.
Energizing Soy Protein ni memang produk laku keras dalam shaklee. 
.Memang bagus. Buat makan boleh. Nak buat masker pun boleh.
.
Mazni bukan cakap cakap je.
.Dah makin ramai yang perasan kulit Mazni makin elok. Sebab dulu teruk sangat jeragat di muka ni.
.Jom baca perkongsian Mazni tentang cara menggunakan ESP Shaklee untuk kecantikan dan kesihatan badan.
.Banyak lagi produk untuk kecantikan yang Mazni tak sempat tulis.
.
Contohnya Kolagen shaklee. Produk yang sangat bagus untuk dapat kulit yang flawless.
.
Selain itu, ESP Shaklee juga
.

2. Bcomplex

Banyak tau kelebihan vitamin b untuk kecantikan & kesihatan.
.
b complex shaklee untuk set kecantikan

.
Antara peranan vitamin B complex dalam kecantikan kulit:
.
Khasiat B compleks : 
  1. Elakkan pigmentasi kulit (kulit bintik bintik tu..)
  2. Vitamin B juga melembapkan kulit, takdelah nampak kering je :) Ala ala moisturizer gitu
  3. Manfaat mengurangkan stress, apa kaitan stress dengan kecantikan? Bila stress kerja dan sebab masalah, muka kita berkerutkan, makin banyak berkerut makin banyak kedut. :)
  4. Membantu untuk saraf yang sihat
  5. Melambatkan tanda penuaan
  6. Membantu masalah jerawat
  7. Membantu mengawal tekanan. Bila kita stress, hormon badan terganggu. Jerawat pun senang naik. Fikiran tenang, jerawat pun hilang
.

3. Sustained released Vitamin C

Kebaikan vitamin c untuk kulit cantik
.
vitamin c shaklee dalam set kecantikan


.
Vitamin C : 
  1. Penting untuk pengikatan kolagen, hasilnya kulit lebih anjal
  2. Anti oksidan, menghalang radikal bebas dalam badan penyebab kanser
  3. Tingkatkan daya tahan badan lawan penyakit
  4. Vitamin c juga sangat bagus untuk kesihatan gigi dan gusi yang cantik. 
  5. Jika kawan kawan mahukan kesihatan gigi, tulang dan sendi, elok makan vitamin C bersama set kesihatan sendi shaklee.
  6. Melindungi kulit dan badan dari kesan pencemaran udara kerana mempunyai antioksidan yang tinggi.
  7. Mengekalkan keanjalan dan juga kelembutan kulit
  8. Melambatkan kesan penuaan terutama di bahagian wajah.
  9. Mengurangkan jerawat dan memperbaiki kesan parut disebabkan jerawat.
  10. Menghalang pembentukan pigmen yang boleh menyebabkan kehadiran jeragat.
  11. Merangsang pembentukan dan peningkatan produksi kolagen kulit, yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan, serta kehalusan kulit
  12. Mencerahkan kulit kerana kaya dengan bioflavanoid semulajadi

4. GLA Complex

GLA Complex diekstrak dari tumbuhan borage yang mengandungi lebih dari 2 kali ganda GLA. 
.
gla complex untuk set kecantikan shaklee

. 
Digabungkan dengan minyak bunga matahari & vitamin E. 
.
Kebaikan GLA Complex untuk kecantikan:
  • Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid.
  • Menguatkan kuku dan rambut.
  • Menjadikan kulit lebih sihat dan berseri-seri.
  • Membantu menangani ekzema.
  • Mengandungi vitamin E membantu menguatkan dinding arteri.
  • Menguatkan imuniti tubuh.
  • Melambatkan proses penuaan.
.

5. Vitamin E

vitamin e dalam set kecantikan shaklee
Kebaikan Vitamin E untuk kecantikan
  • Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus  
  • Mencegah penuaan 
  • Menjadikan kulit lebih kenyal
  • Mencerahkan kulit 
  • Melindungi kulit dari sinar UV disebabkan oleh aktiviti kita di luar. Bahaya sinaran UV boleh menyebabkan kanser kulit.
  • Mengurangkan parut jerawat 
  • Menjadikan wajah bersinar dan bermaya 
  • Menjadikan kulit wajah lebih cerah dan kemerahan 
  • Menjadikan wajah lebih berseri
  • Menghalang pertumbuhan jerawat dan jeragat 
  • Mengurangkan bintik hitam dan jeragat 
  • Merawat pigmentasi
  • Menjaga kesegaran dan keremajaan kulit
  • Menjaga kelembapan kulit
  • Menghapuskan radikal bebas yang merosakkan sel
  • Membantu memperbaiki masalah parut. Membantu masalah bengkak dan ulser pada kulit. 
  • Vitamin ini boleh dikenakan terus pada luka untuk mengurangkan kesan parut.

5. Vivix Shaklee

vivix untuk set kecantikan shaklee

Kebaikan Vivix untuk kecantikan
  • Produk suplemen paling premium dari Shaklee
  • Melambatkan penuaan
  • Awet muda
  • Produk no 1 paling laris dalam carta top 10 Shaklee
Full set kecantikan Shaklee bantu wanita awet muda & Kekal cantik dari usia sebenar!
Sub 8: Pengalaman

Pengalaman Menggunakan Set Kecantikan Shaklee ?

Set cantik Shaklee bantu cantikkan kembali kulit wajah agar bersih & Mulus seperti bayi! Hanya tempah dari pengedar berpengalaman.
Suka Mazni ingatkan, set kecantikan ini dibuat dari bahan semulajadi. 
.
Tak de bahaan kimia dan insyaallah selamat digunakan.
.
Satu lagi perkara penting, sebelum makan mana mana produk, kawan kawan perlu jelas dengan cara pengambilan set kecantikan shaklee dan set lain dengan betul.
.
Walaupun semua ini hanyalah vitamin, dos yang betul perlu diambil kira mengikit keperluan harian. 
.
Contohnya vitamin e yang berlebihan akan bergabung dengan lemak dalam badan kerana ia larut lemak dan minyak. 
.
Dan ia sukar disingkir dari badan. 
.
Pengalaman sendiri menggunakan nya, memang nampak perubahan ketara pada kulit. Dulu macam kering dan kusam je. 
.
Sekarang lebih lembap dan kurang sangat jerawatnya.
.
Sub 9: Memutihkan

Cara Memutihkan Kulit Badan Dengan Produk Shaklee

Kita selalu mendengar perumpamaan ini bukan?
Kita adalah apa yang kita makan. We are what we eat 
Antara cara untuk memutihkan kulit tubuh ialah dengan menjaga pemakanan harian.


Antara makanan semulajadi yang mempunyai khasiat untuk mencerah dan memutihkan kulit adalah seperti berikut

1. Buah Avokado

Salah satu buah yang baik dimakan dan sering menjadi pilihan untuk salad.
.
Rasanya yang tidak terlalu manis dan kaya dengan kandungan vitamin B. 
.
Vitamin B sangat bagus untuk kesihatan kulit terutama untuk kelembapan dan mengelakkan pigmentasi.
.
Tidak hairanlah ia sering terdapat didalam produk pencuci muka kerana khasiatnyamemutihkan kulit wajah
.
Apapun, harga buat ini agak mahal dan sukar di perolehi. 
.
Disebabkan buah ini tidak tumbuh di Malaysia. 
.
Berita baiknya ialah produk vitamin B complex shaklee membekalkan keperluan lengkap harian tubuh.
.
Sebiji sahaja sudah mencukupi. 
.
Lebih lebih lagi ia mudah dibawa ke mana mana.

2. Buah buahan Berrie

Keluarga berrie memang banyak mengandungi vitamin C.
.
Antara yang digemari ramai ialah strawberi, raspberi dan blue berrie.
.
Berrie bukan sahaja berwarna warni malah sedap juga dimakan.
.
Vitamin C dalam berries ini membantu kulit yang sihat cantik dan anjal.
.
Ia digunakan oleh tubuh untuk mengikat kolagen dibawah kulit dan menjadikan kulit kelihatan muda.
.
Bagi memastikan bekalan vitamin C yan berterusan dan mencukupi untuk badan, ia perlu diambil setiap hari.
.
Ini kerana vitamin B dan C tidak boleh disimpan di dalam badan. 
.
Pengambilan berlebihan akan disingkirkan oleh badan setiap hari.
.
Sustained release vitamin c shaklee membekalkan pembebasan vitamin c diperlukan badan secara berterusan. 
.
Ini salah satu cara untuk memutihkan kulit dengan set kecantikan shaklee.

3. Kacang Badam 

Salah satu makanan kegemaran Mazni. Sedap. Snek yang sihat dan banyak khasiat.
.
Kandungan vitamin e di dalam kacang badam akan membantu melambatkan penuaan dan mendapat kulit yang bersih.
.
Vitamin E juga antioksidan yang baik untuk menghapuskan radikal bebas dalam badan penyebab kanser.
.
Alternatif kepada memakan kacang badam untuk mencerahkan kulit, vitamin e complex shaklee membantu mendapat kulit yang cantik dan cerah.

4. Yogurt 

Produk tenusu ini digunakan turun temurun untuk kesihatan.
.
Yogurt mempunyai protein dan Vitamin E untuk membina sel baru dan awet muda.
.
Setiap hari kulit kita terdedah kepada cuaca yang panas. 
.
Bagi membina kulit baru yang cerah dan jelita, protein di perlukan badan dalam kuantiti yang cukup.
.
Antara tips untuk mendapatkan kulit yang sihat dengan yogurt ialah mencampurkan dengan Energizing Soy Protein ESP Shaklee, vitamin e shaklee dan jadikan ia masker.
.
Zat ini akan diserap kedalam kulit.
.
ESP juga sangat bagus dimakan setiap hari bersama vitamin e untuk kulit yang cerah.
.
Insyaallah, banyak lagi makanan di luar sana yang bagus untuk mencerahkan kulit.
.
Sub 10: Tak cantik
Ramai dah dapat kulit sihat & semakin cantik selepas makan set kecantikan shaklee dengan betul. 
.
Ramai sangat.
.
Tapi
.
Kenapa ada orang makan
.
Tapi tak dapat nampak kesan apa apa?
.
Apa sebabnya ya?
.
Senang saja.
.
Di bawah ini Maznee senaraikan beberapa kemungkinan
.
1. Makan tanpa ada panduan dari pengedar shaklee yang berpengalaman
.
Ini sebab paling utama
.
Kasihan
.
Keluar duit mahal mahal
.
Tapi makan ikut suka sendiri. Atau ikut buta buta dari internet
.
Tak sama tau. Nak makan perlu ada ilmu
.
Salah makan boleh datang mudarat
.
Jadi sebelum beli tu
.
Pastikan
.
No 1
.
Ada orang guide
.
Nak Maznee guide boleh saja
.
Whatsap Maznee 019-265-3791 & pesan dari Maznee.
.
Maznee akan guide bertahun lamanya
.
Supaya kesan terbaik
.
Baru puas hati
.
Kan?
.
2. Kurang disiplin. Sekejap makan sekejap tinggal. 
.
Tak boleh macam tu. Makan mesti berterusan.
.
Kalau nak cantik, cuba ajak suami isteri dan kawan kawan untuk sihat bersama.
.
Bersama sama lebih mudah.
.
Tambah semangat
.
3. Makan makanan ringan & segera terlalu kerap. 
.
Makanan segera & segala macam lagi fast food
.
Banyak garam & perisa tambahan
.
Minyak pun tinggi
.
Mana nak sihat
.
Dan cantik
.
4. Tak ada sokongan moral dari orang sekeliling
.
Kita ni banyak dipengaruhi oleh rakan rakan sekeliling. Masa rehat, kalau kawan.
.
Kena cari lingkungan dan persekitaran yang sesuai untuk makan dengan sihat.
.
Mula mula memang kekok. Cuba fokus, pedulikan ejekan orang.
.
Semua tu akan senyap selepas kulit kita makin cantik. 
.
Masa tu mereka pula akan datang cari anda.
.
Tak pasal pasal anda terpaksa tolong mereka beli set kecantikan shaklee kan
.

5. Kurang minum air

Air adalah agen penting untuk detox. minum 3 liter air sehari. Air masak ya.
.
Bukan air bergas 3 liter. Bukan kopi 3 liter. 
.
Air kosong tu.
.

7. Kurang rehat

Rehat yang cukup penting untuk badan kita membuat sel sel baru
.
Dan membaiki kerosakan
.
Jadi
.
Dapatkan rehat yang cukup setiap hari
.
Sub 11: Cara makan

Cara Makan Set Kecantikan Shaklee Lengkap

Cara makan set kecantikan Shaklee yang berkesan akan memberikan hasil terbaik! Hanya dapatkan vitamin ini dari pengedar berpengalaman
Ambil perhatian ya. 
.
Cara makan set kecantikan shaklee tak banyak beza dengan set set lain. 
.
Pastikan kawan kawan mendapatkan khidmat nasihat dari pengedar shaklee yang bertanggungjawab.

cara makan set kecantikan shaklee jadual pengambilan

.
Tanggungjawab mereka tidak tamat setelah menjual produk tersebut. Mazni harap kawan kawan faham ya. 
.
Mazni dan keluarga memang pengguna produk shaklee
.
Kita mesti minimum 3liter air sehari bagi mendapat hasil yang optimum. 
.
Air diperlukan sebagai pembawa vitamin B dan C. 
.
Ia juga terlibat dalam semua fungsi badan seperti penyerapan khasiat, penyingkiran toksin, dan mengekalkan susu badan.
.
Penting sangat minum air yang cukup. Lebih lebih lagi supaya dapat manfaat penuh dari set kecantikan kulit shaklee 
.
Mesti anda nak dapat hasil terbaik kan?
.
Betul
.
Penting untuk kita semua pastikan, sebelum beli set kecantikan shaklee.
.
Siapa yang akan ajar kita makan dengan betul.
.
Supaya, kita tak akan tepuk dahi kemudian hari. Kalau tak ada yang sudi berkongsi cara makan yang betul
.
Jadi, siapa yang paling sesuai untuk kongsi dengan anda cara makan ni
.
  1. Pengedar shaklee yang berpengalaman
  2. Anda akan beli dengan ejen ni
  3. Pernah makan sendiri produk ni & dapat hasil yang bagus
  4. Ada no whatsap untuk dihubungi
.
Lebih mudah untuk kita dapat hasil terbaik.
.
Maznee boleh guide anda dari order produk sampailah ke cara makan yang betul
.
Ini 1 contoh sebenar
.
Bagaimana cara makan yang betul
.
Akan memberikan hasil yang memuaskan hati
.
Beberapa bulan lepas, Maznee dihubungi oleh seorang ibu. Kak Zah
.
Kak Zah ni ibu bekerja yang sibuk
.
Anak lasak 
.
Biasalah
.
Hero
.
Hehe.
.
Jadi bila usia dah meningkat, dan mengandung lagi
.
Bekerja pulak tu
.
Masa Kak Zah Whatsap Maznee
.
Ada masalah darah rendah. Dan juga ada kencing manis masa mengandung
.
Jadi apa lagi
.
Nak bagi yang terbaik
.
Dapat no Maznee. Whatsap saja. Masa ni 18 feb 2017
.
cara makan shaklee yang betul
.
Satu perkara penting Maznee nak kongsi. Sebenarnya
.
Tak makan shaklee pun boleh je sihat
.
Betul
.
Asalkan kita pandai jaga makan
.
Dan amalkan cara hidup sihat. Tapi itulah kan
.
Langit tak selalu cerah. Kita ni dah lah sibuk di pejabat.
.
Balik rumah je anak anak dah berlari berkejaran 100 m acara pecut
.
Nampak pula rumah macam medan perang
.
Tak ke naik temperature kepala tu
.
Mendidih macam air masak
.
Kat dapur
.
Hehe
.
Mana lah sempat nak jaga kan
.
Sebab itu kita perlukan bantuan. Bantuan dari suplemen
.
Dan juga bantuan dari Maznee. Ehem ehem
.
Cara makan Maznee guide ok
.
Buka sekali dapat
.
Terus senyap
.
Tak 
.
Maznee guide sampai 
.
Sampai bila bila. Asalkan puan nak dengar
.
Maznee akan kongsi pengalaman. Asalkan makan ikut sukatan
.
Dan ikut keperluan. Tak ada masalah
.
Sedangkan
.
Makan nasi berlebihan pun boleh kena kencing manis kan?
.
Apa jadi lepas Maznee guide Kak Zah makan
.
Selepas fikir masak masak
.
Kak Zah setuju
.
Tempah awal bulan Mac. Maznee hantar terus sampai depan rumah di Klang

cara makan shaklee yang betul
.
Lepas beberapa hari
.
Satu ketika pada jam 2.22pm. Lepas Kak Zah makan lunch.
.
Hehe
.
Dah sendawa agaknya
.
Dapat berita gula dah turun. Tapi masih belum bawah 5.
.
Adjust lagi cara makan ikut jadual kerja Kak Zah
.
Dan kongsi beberapa tips
.
Esoknya Maznee "menyibuk" lagi
.
(Menyibuk macam ni tak apa. Allah sayang! Itqan dalam bekerja ok. Hehe)
.
cara makan shaklee yang betul
.
Esok tu gula turun lagi
.
Tambah semangat Kak Zah. Sebab belum buat lagi semua tips yang Maznee bagi
.
Nak di jadikan cerita
.
Atas sebab masing masing sibuk kerja. 
.
Ada 1 minggu lebih kami buat urusan masing masing
.
Lepas tu Maznee tanya khabar lagi
.
Jeng jeng jeng
.
Suspen
.
cara makan shaklee yang betul
.
Dapat berita gembira tau
.
Dah 1 minggu bacaan gula cantik & mulus. Atas kad laporan tu
.
Dapat markah baik
.
Kalau kat sekolah dulu, tak adalah cikgu merotan kan
.
Hehe
.
Nak di jadikan cerita
.
Sampai lah ke tarikh akhir mengandung. Kami saling bertanya khabar
.
Bersalin pun akak ni pakai set bersalin shaklee
.
cara makan shaklee yang betul
.
Sekali lagi Maznee nak kongsi
.
Kak Zah ni sihat bukan sebab makan Shaklee. Tapi sebab cara makannya betul
.
Dan badan cukup nutrien yang diperlukan untuk sihat
.
Boleh berfungsi dengan lebih baik
.
Kalau tak nak makan shaklee
.
Dan
.
Boleh amalkan makanan berkhasiat & sihat
.
Tak perlu lah makan Shaklee. Kecuali kalau sibuk & nak shortcut.
.
Dan malas nak pening kepala nak masak apa
.
Menu apa sesuai
.
Makanlah Shaklee dengan bimbingan Maznee
.
Kalau makan sendiri
.
Tak ada orang guide
.
Salah makan kita tanggung sendiri. Bahaya kan
.
Whatsap Maznee 019-2653791
.
Insyaallah, kesannya mesti memuaskan hati
.
WHATSAPP MAZNEE di 019-265-3791
.
Sub 12: Tak berguna

Cara makan set kecantikan shaklee memang tidak berguna

.
Tak berguna
.
Sekiranya.
.
Jika anda baca dan tak buat apa apa. 
.
Jadi
.
Apa tunggu lagi. Hehe. 
.
Selamat mencuba Mazni ucapkan ya.

.
Kenapa Maznee ceritakan semua ni?
  1. Sebelum ni ramai yang tanya Maznee selepas beli produk Shaklee.
    Mereka beli sendiri tanpa ada yang tunjukkan cara makannya.
    .
    Ataupun beli sebelum faham fungsi setiap produk dan kesesuaian pada penggunanya.
  2. Apabila tak dapat hasil yang baik, baru sedar yang nak makan ni perlukan ilmu.
    .
    Sebenarnya, apa yang kita bayar semasa membeli produk bukan untuk produk tersebut saja.
    .
    Tapi untuk cara makan dan khidmat nasihat selepas itu.
    .
    Itu yang lebih penting, semua orang boleh jual atau belikan. Tapi tak semua yang sanggup baca dan belajar fungsi produk dalam set kecantikan shaklee.
  3. Ini memerlukan tanggungjawab yang tinggi pada pengedar tersebut untuk memberikan perkhidmatan terbaik.
    .
    Maznee akan bantu sedaya upaya pelanggan yang beli dari akak.
    .
    Alhamdulillah, setakat ni mereka ikut dan tiru saja pengalaman Maznee menggunakan Set kecantikan Shaklee.
    .
    Hasilnya juga sama. Memang terbaik
  4. Sekarang nak cerita lebih lanjut tentang produk produk ni.
    .
    Suka Maznee ingatkan, jangan makan sesuatu produk kalau belum benar benar faham tentang fungsinya.
    .
    Jika apa apa jadi mudaratnya.
    .
    Kita sendiri tanggungkan. Badan dan kesihatan kita tangungjawab sendiri.
    .
    Harap sahabat semua jelas dengan kepentingan ini ya.
Sub 13: Harga

Berapa harga set kecantikan shaklee ni?

Berapa Harga?
.
Set kecantikan shaklee price?
.
Akhirnya kita sampai bahagian ni.
.
Terima kasih sebab setia sampai sekarang.
.
Harga Set Kecantikan Shaklee bergantung kepada gandingan vitamin yang kita mahukan
.
Ada banyak variasi & gabungan
.
Nak senang cerita Whatsap Maznee 019-2653791
.
Nanti Maznee akan rekemen set kecantikan ikut keperluan kita
.
Dan harga terkini
.
set kecantikan produk shaklee
.
Maznee akan berikan harga runcit selepas GST untuk setiap produk ni ya.
.
Kalau anda rasa nak dapat harga yang lebih baik, Jadi ahli Shaklee ya.
.
Sebab dapat diskaun 20%.
.
Dan banyak lagi kelebihan lain. Whatsap Maznee ya. 
.
019- 265 3791
.
019- 265 3791
.
019- 265 3791
.
Maznee akan kongsi & jawab semua pertanyaan anda.
.
Terbaik kan?
.
Nak lagi berbaloi, sekali lagi Maznee galakkan. Anda daftar jadi ahli Shaklee.
.
Ini 5 sebabnya
  1. Harga ahli Shaklee (Diskaun anggaran 20%)
  2. Keahlian shaklee percuma untuk 12 bulan
  3. Kit panduan shaklee yang ekslusif untuk ahli sahaja
  4. Promosi bulanan yang hebat 
  5. Dan anda juga boleh belajar buat bisnes Shaklee kalau mahu selepas jadi ahli. Tiada paksaan. Kita boleh pilih
.
Berbaloi kan.
.
Jika  tuan & puan masih ada soalah yang belum berjawab, boleh Whatsap 019-265-3791 Maznee untuk pertanyaan lanjut.
.
Memang betul, wang ringgit tak dapat beli segalanya
.
Tapi duit yang sama, kita boleh gunakan untuk kesihatan. 
.
Insyaallah, bila kita lebih sihat.
.
Keluarga kita pun lebih ceria.
.

Set Kecantikan Shaklee Nutriwhite

Kalau nak sihatkan kulit dari luar pun ada setnya. Nama set tu ada Set Nutriwhite Shaklee.

set kecantikan shaklee nutriwhite
.
Daripada pencuci muka, krim pelindung dan pencerah kepada krim malam. semua ada
.
Dan jika kawan kawan ada bajet yang terhad atau masih kurang yakin nak cuba set nutriwhite. Jom sama sama baca Set Asas Nutriwhite Shaklee yang sangat mampu milik ni.
.
Betul, harga produk memang berpatutan, kerana syarikat ini tak pentingkan sangat iklan iklan media masa, jadi harga memang murah


Set Kecantikan Dan Kesuburan Shaklee

Istimewa untuk pasangan suami isteri. Contohnya untuk hadiah hari lahir isteri dari suami prihatin.
.
Sangat sesuai untuk isteri yang banyak berkorban untuk rumah tangga. 
.
Insyaallah dengan makan set kecantikan dan kesuburan shaklee isteri akan kelihatan awet muda dan disayangi suami.
.
Sentiasa sihat dengan izin Allah. Ini pun masuk bahagian usaha dan tawakal kan
.
Apakah dia set dambaan hati isteri ni..
.
Set ini ter diri dari

  1. Vitamin E Complex
  2. GLA Complex
  3. Alfafa Complex
  4. Energizing Soy Protein ESP
  5. Vitalea
  6. Sustained release vitamin C
Ya. Set yang akan buatkan para suami teringat ingat isteri solehah. 
.
Sejuk mata memandang.. Dari mata turun kehati.

Set Kecantikan Dan Kurus Shaklee

Apabila usia semakin meningkat dan tanggungjawab bertambah.
.
Kita akan mengabaikan keperluan individu paling berharga.
.
Siapakah beliau?
.
Anda rasa siapa orangnya?  Jeng jeng jeng
.
Tepat sekali. Diri kita sendiri. Betul. Apa buktinya. Berat badan semakin naik.
.
Bentuk badan idaman kini semakin jauh ditelan zaman. hehe. 
.
Ini masanya untuk kita manjakan diri dengan set kecantikan dan kurus shaklee
.
Kalau sihat pun bukan untuk orang lain. Set ini terdiri daripada

  1. ESP
  2. Omegaguard
  3. Alfafa Complex
  4. Vitamin C
  5. Vitamin E
Badan akan terasa ringan. Suara ejekan rakan rakan dan pasangan hidup semakin perlahan.
.
Akhirnya.. Hanya semyuman manis yang akan terukir di wajah. Tahniah
.
TUNGGU DULU. Anda mesti nak lebih nilai untuk wang anda kan
.
Ya.. ada caranya
.
Jika anda mahukan Manfaat penuh dari produk shaklee, ada 2 pilihan
    Set bersalin
  1. Mendaftar sebagai ahli. Anda akan dapat diskaun bagi setiap produk. Boleh jadi sumber pendapatan juga. Mana la tau ada kawan nak kirim. Untuk maklumat lanjut KLIK Macam Mana Nak Jadi Ahli Shaklee. Atau pun hubungi saya
  2. PM Mazni sekarang,  dan Mazni akan terangkan kelebihan dan menfaat mendaftar sebagai ahli shaklee. 
Untuk mencuba produk ini,sila hubungi saya di:

Senangkan? SMS/WHATSAPP Mazni di 019 265 3791 untuk pertanyaan ek.
.
Mazni dan seisi keluarga berkongsi pengalaman sendiri menggunakan produk terbaik ini
kecanrikan sejati datang dari dalam

Untuk yang ingin mencuba produk ini,sila hubungi saya di:



set kecantikan shaklee kulit wajah cantik jelita

set kecantikan shaklee asas basic lengkap nutriwhite
Set Penjagaan Kulit Wajah Nutriwhite Yang Menjadi Idaman hati
.
Call/Whatsapp : 
Mazni Azmi 019 2653791
ID  : 963860
Jadi apa pendapat anda tentang Set Kecantikan Kulit Shaklee
Saya sangat berminat dengan perkongsian anda semua. Kongsikan di ruangan komen dibawah ya.

4 Responses to "Set Kecantikan Shaklee? Jangan beli sehingga habis baca artikel ini!"

  1. Saya memang yakin dengan produk shaklee untuk kulit cantik. Gogeous

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kalau dah yakin kena lah selalu makan kan hajar

      Padam
  2. Untuk kecantikan luar dan dalaman, shaklee sangat2 recommended!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sebenarnya kalau kita pandai makan secara sihat

      Tak perlu makan pun set kecantikan shaklee

      Tapi

      Makanan sekarang mana ada yang sihat sepenuhnya kan

      Banyak yang dah diproses dan tambah bahan kimia

      Racun serangga lagi

      Padam

⛔⛔TERIMA KASIH KERANA MENINGGALKAN KOMEN ⛔⛔

🌼🌺🌸 Maznee memang rajin membalas komen bonda semua. TOP 10 Pengomen terbanyak akan dipaparkan di Kanan blog ini! Dapat backlink lagi. πŸ˜‰ 🌸🌺🌼
.
Selamat bersilaturahim πŸŒ„