Maznee Azmi . Pengedar Shaklee pilihan hati. Yakin . Mesra . Berpengalaman

ESP Shaklee Untuk Ibu Mengandung Organik & Tanpa Bahan Kimia

ESP Shaklee Untuk Ibu Mengandung Organik & Tanpa Bahan Kimia

Assalamu'alaikum Wrmbth, Apa Khasiat ESP Untuk Ibu Mengandung dan Menyusu Yang Berkerja?

.

Khasiat memang banyak. Macam mazni ni share tadi, anda mesti fikirkan perkara yang sama kan. Makan pun tak sempat, kalau jatuh sakit macam mana?


.

Kalau hari ni kita sakit atau dijemput ilahi, esok jugak bos boleh carikkan pengganti.
.

esp shaklee untuk ibu hamil

.

Masalahnya tugas isteri dan ibu tu boleh digantikan ke? Kalau boleh pun belum tentu nasib anak kita terbela. 
.
Mana sama ibu tiri jaga anak kan. Takde orang lain boleh sayang anak sendiri selain anda.


.

Bagi ibu bekerja yang menyusukan badan, ESP bermanfaat banyakkan susu dan bekalkan sumber protein yang mencukupi. Dalam tu ada 20 jenis asid amino yang diperlukan badan.




Di Malaysia, Akta Pekerjaan 1955 menyatakan:

  1. Minimum 60 hari cuti bersalin,
  2. Wanita yang dalam tempoh cuti bersalin tidak boleh diberhentikan
  3. Elaun bersalin sebanyak minima RM6 sehari. 
  4. Jika pekerja wanita yang sah meninggal dunia atas sebarang sebab semasa dalam tempoh pantang, elaun bersalinnya harus dibayar kepada penamanya.

.

Tapikan, anda nak tahu akta ini dah lama sangat, hanya pekerja dengan pendapatan bulanan dibawah RM1,500,dilindungi oleh Akta tersebut.


.

Ibu dengan pendapatan atas RM1,500 tak dilindungi. Cukup ke gaji RM1,500 ni. Kerja kilang pun lebih tinggi gajinya dari RM1,500 kan.


.

Penting untuk kita jaga kesihatan kan. Disini Mazni sertakan khasiat ESP untuk Ibu Mengandung dan Menyusu khas untuk mommies semua. Jaga kandungan tu baik baik ya 
.

esp shaklee bantu ibu mengandung sihat



1. Sumber protein dan asid amino untuk anak dan ibu. 

.
Apa khasiat protein pada ibu mengandung ek?




Protein penting untuk perkembangan otak bayi yang berkembang seawal persenyawaan berlaku lagi. Sumber protein yang cukup menjamin perkembangan otak bayi yang sihat

  • Penting dalam pembentukan otot bayi dalam rahim ibu.
  • Memelihara dan membina otot ibu kerana kehilangan otot akibat kurang bersenam
  • Khasiat protein membantu dalam proses kelahiran
  • Sistem imun badan ibu melawan penyakit akan ditingkatkan dengan protein. Gandingan vitamin c dn protein sangat bagus untuk ini.
.
ESP membantu penyerapan zat yang lebih optimum.
.

2. Badan lebih cergas bertenaga. 

.
Beza sangat, Sebab ada 1 kali tu Mazni tak sempat makan vitamin dan ESP, badan rasa sangat letih dan lesu.  Kepala pun mula rasa pening dan loya. 

Syukur alhamdulillah, atas meja opis ni ada vitamin c. Standby je, Boleh kurangkan mual kalau ada. Setakat ni takde sangat.



3. Perasaan yang gembira dan mood yang lebih stabil.




4. Rasa kenyang lebih lama, Mazni selalu makan waktu breakfast.


5. Meningkatkan metabolisme badan

ESP kawal berat

6. Kulit baby akan nampak lebih gebu insyaallah. Kawan kawan lain ramai yang bersetuju dengan ni.

7.  Membantu tinggikan tahap kolesterol baik dan baik untuk kesihatan jantung. Jantung ibu bekerja 2 kali ganda sepanjang hamil untuk anak dan diri sendiri.

8.  Membantu vitamin dari makanan dan supplemen diserap dengan lebih baik

9. Membantu mengurangkan loya atau angin dengan memberi rasa kenyang lebih lama



Sebab tu, untuk set bersalin full set, sangat disarankan makan ESP. Jom KLIK Set Bersalin Shaklee dan harga terbaik untuk mengetahui dengan lebih lanjut.




Harga Runcit Sebekas ESP adalah RM150




Untuk mencuba produk ini,sila hubungi saya di:



Call / Whatsupp: 019-2653791 atau  0192663791 

ID Shaklee: 963860

FB: Mazni Azmi  bagi sebarang pertanyaan lanjut.
Like kami di Facebook Page: Ibu bijak keluarga sihat
mendapatkan KHIDMAT NASIHAT TERBAIK dan INFO PERCUMA